eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Watervilla

Geen project in Frankrijk, maar in Amsterdam. De watervilla is een voorbeeld van de toepassing van houtbouw. Voor nieuwbouw wordt deze bouwvorm op grond van duurzaamheidoverwegingen en uitstraling in het Parc naturel régional du Morvan gepropageerd.

 

Het project laat zien dat met houtbouw ook een moderne uitstraling kan worden gerealiseerd. Een open lattengevel en de afwezigheid van onbewerkt hout in het interieur geven de watervilla een eigentijds gezicht.

Exterieur

Interieur

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media