eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Wanneer u besluit ons in te schakelen voor de verbouw van uw huis, maken wij aan de hand van de door u geformuleerde wensen een voorontwerp. Zo’n ontwerp bestaat uit een vereenvoudigde plattegrond waaruit de voorgestelde indeling van de ruimtes, de routing en gevelopeningen blijken. Voorts wordt de oriëntatie op de omgeving en het zuiden zichtbaar. De te gebruiken materialen zijn hierbij ook aan de orde.

 

Met een voorontwerp krijgt de verbouw van uw huis gestalte. U bepaalt dan ook of dit ontwerp, na de nodige aanpassingen, voldoet aan wat u voor ogen heeft of, naar wij hopen, uw verwachtingen overtreft.

 

Wanneer u tevreden bent met het uiteindelijke voorontwerp, verleent u ons een opdracht tot het maken van het definitief ontwerp. Is dit niet het geval, dan is een geringe vergoeding voor de inmeting, de fotodocumentatie en het voorontwerp verschuldigd.

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media