eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Tarieven 

Gesprekken:

 

  • kennismakingsgesprek: gratis
  • adviesgesprek op projectlocatie: € 150*
  • adviesuur: € 75*

De kosten voor het volledige traject van voorontwerp tot de bouwvergunningsprocedure variëren per project. Een prijsopgave kan ook pas worden gedaan nadat bij het kenningsmakingsgesprek een indruk is verkregen van het tijdsbeslag van de opdracht.

 

Ter indicatie: de kosten voor een ontwerp (plattegronden, doorsneden en gevelaanzichten) voor de transformatie van een bestaande schuur tot woning (vloeroppervlak tot 150 m²) met bijbehorende bouwtekeningen en overige gegevens voor de bouwaanvraag bedragen circa € 3.500*.

 

 

* Alle prijzen binnen de Morvan. Een RT 2012-verklaring wordt, voor zover van toepassing, aanvullend in rekening gebracht.

 

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media