eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Gîte

Een eenvoudige plattelandswoning is gerenoveerd tot een comfortabele gîte voor de verhuur, waarbij op de voormalige hooizolder twee slaapkamers, een badkamer en een werkruimte zijn gerealiseerd.

 

In de bestaande lucarne de meunier (dakkapel) is de splitrap gesitueerd. Deze is hierdoor volledig aangelicht en biedt tijdens het belopen een prachtig uitzicht over het landschap.

De werkruimte op de eerste etage staat door de spiltrap in open verbinding met de woonkamer; deze ruimte ontsluit tevens beide slaapkamers en badkamer.

De openslaande deuren van de woonkamer en de keuken komen uit op het patioterras.

Voor

Na

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media