eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Over ons 

OverOns-2.jpg
 

Noem het een midlifecrises, het volgen van een passie, een vorm van verstandsverbijstering: hoe het ook zij, na een lange carrière op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid begon ik op 44-jarige leeftijd aan een studie Bouwkunde in Delft, die 5 jaar later with honours (cum laude) werd afgerond.

 

Ten tijde van de afronding van mijn studie kochten mijn vrouw en ik in 2005 een tweede huis in de Morvan. Waarom de Morvan? Een prachtig gebied, op één dag rijden afstand van Nederland en met aantrekkelijke huizenprijzen.

Sindsdien werk ik ook regelmatig voor Nederlanders en Belgen met verbouwingsplannen voor hun huis in de Bourgogne Morvan.

 

De afgelopen jaren heeft dat geleid tot een breed scala aan ontwerpopdrachten uiteenlopend van de transformatie van schuren tot woningen, renovatie van plattelandswoningen tot de realisatie van eenvoudige gevelopeningen.

In Nederland ben ik actief met opdrachten voor nieuwbouw en zolderverbouwingen.

 

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media