eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Terras

Om de daglichttoetreding tot de woning te verbeteren en een directe verbinding te maken tussen de woonkamer en de tuin is het bestaande dak van de garage verwijderd voor de aanleg van een terras.

 

De dubbele deuren van de woonkamer geven toegang tot het nieuwe terras met een mooi zicht op de tuin. In de zomeravondzon kan men hier genieten van de maaltijd.

Het nieuwe raam in de noordgevel licht de binnentrap aan en maakt het belopen van de trap tot een prettige ervaring met het zicht op het landschap.

Het project is in voorbereiding.

Voor

Ontwerp

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media