eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Renovatie

Voor een renovatiestudie is een ontwerp gemaakt voor een eenvoudige woning ten behoeve van een echtpaar. Een apart gastenverblijf bevindt zich naast deze woning.

 

Het plan voorziet in een viertal ramen in de zuidgevel. De grootte van de ramen weerspiegelt de functies die erachter zijn gelegen (eetkeuken en zitkamer). De keuken heeft openslaande deuren die toegang geven tot een besloten terras.

De zolder herbergt een werkruimte, ontsloten door een splitrap die is gesitueerd bij de porte-fenêtre in de noorgevel. Deze licht de trap aan en geeft zicht op het landschap.

Voor

Ontwerp

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media