eigenLogoOnderschriftTrans.jpg
Home Werkwijze Bouwvergunning Projecten Tarieven

Van schuur tot woonhuis

De transformatie van een Franse schuur tot een woning biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bijzondere woonkwaliteit.

Gevelopeningen in Frankrijk

Nieuwe gevelopeningen en dakramen zijn eenvoudige ingrepen die tot een andere woonbeleving kunnen leiden.

Watervilla in Amsterdam

Een Nederlands houtbouwproject dat zich ook leent voor niet-drijvende toepassingen in Frankrijk.

Campingrestaurant

Voor een nieuwbouwstudie is een ontwerp gemaakt voor een campingrestaurant met het uitgangspunt dat het casco bij zelfbouw voor € 50.000 (2011) kan worden gerealiseerd.

 

Het restaurant met 50 zitplaatsen en een terras is gelegen aan het zwembad. Het plan voorziet in de mogelijkheid om het bestaande pomphuis op te nemen in de nieuwbouw.

 

De architectuur sluit aan bij de materialisatie van het receptiegebouw: beige-rosé gestuukte gevels, een rood pannendak en witgecoate alu-schuifpuien. Ook het bestaande sanitairgebouw kan zonder bijzondere kosten op deze manier worden gerenoveerd, waardoor er een eenheid in de campingbebouwing ontstaat.

Voor

Ontwerp

Nieuws

Ik vertrek

Voor een echtpaar, dat deelneemt aan het TV-programma Ik vertrek, is een ontwerp voor de verbouwing van een schuur tot woning met chambres d'hôtes gemaakt.

 

Bourgondische Zaken

In ​het tijdschrift Bourgondische Zaken een kolom van Joost Kubbe, makelaar te Frankrijk, over de fiscale gevolgen van een verbouwing.

Bouwval gezocht

Voor een opdrachtgever zijn wij in de Bourgogne op zoek naar een bouwval met op de begane grond een vloeroppervlak van circa 20 m².

Zoeken op onze website

Voer uw zoekterm in

Volg ons op de sociale media